Eğitmenlerimiz
EĞİTMENLER PDF Yazdır e-Posta

 

Uğur KOÇ  - Kişisel ve Kurumsal Eğitim Uzmanı, Yönetim Danışmanı

          Uzun yıllar gerek kamu gerekse özel sektörde, özellikle otelcilik ve ulaşım sektörlerinde müşteri odaklı kurumsal ve kişisel gelişim eğitimleri verdim ve halen geliştirdiğim çeşitli konularda bu eğitimleri vermeye devam etmekteyim. İktisat Fakültesi ve Turizm Otelcilik bölümlerini bitirdikten sonra otelcilik eğitimi konularında İsviçre,İtalya ve Fransa'da incelemelerde bulunma şansım oldu.2000 yılında ILO projesi kapsamında "Eğiticinin Eğitimi" uzmanlığını aldım. Ayrıca Temel Psikoloji Eğitimini de tamamladım. Beş yıldızlı otellerin yönetim ve personel kadrolarına mesleki ve kişisel kurumsal gelişim eğitimleri verdikten sonra çeşitli zincir otellerde Eğitim Müdürlüğü ve yöneticilik yaptım. Edindiğim tecrübelerimi daha sonra hizmet sektörünün diğer bir kolu olan ulaştırma sektörüne taşıyarak önemli firmalarda iletişim,müşteri memnuniyeti,yöneticilik becerileri gibi konularda eğitmenlik ve eğitim yöneticiliği yaptım.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Hırvatistan'da verdiğim eğitimlerle yurt dışında da personel gelişim eğitimleri vermiş oldum. Otelcilik ve Ulaşım Sektörü Eğitimleri alanında Önbüro yönetimine dair yazımına katkıda bulunduğum ders kitapları, Eğitici El Kitabı ve müfredatları, çeşitli eğitim el kitapçıklarıda çalışmalarım arasındadır.


Selman HAYDAROĞLU  - Otelcilik /Yiyecek İçecek Servisi Eğitim Uzmanı

           Turizm İşletmeciliği, Sosyal Bilimler ve İşletme lisans  eğitimlerini tamamladıktan sonra Mersin Toros Üniversitesi?nde  İşletme Yönetimi Yüksek Lisans yapan  Selman Haydaroğlu uzun yıllar turizm sektöründe çeşitli pozisyonlarda yönetici ve eğitmen olarak çalıştı. 20 yıllık kamu ve özel sektördeki eğitimcilik tecrübesi ile halen Yiyecek İçecek Servisi Eğitim Uzmanı ve otelcilik yönetim danışmanı  olarak beş yıldızlı otellerin yönetim ve personel kadrolarına eğitimler vermektedir. 4 ve 5 yıldızlı otellerde  otel müdürlüğü, Yiyecek İçecek Müdürlüğü gibi pozisyonlarda da uzun süre yöneticilik yapmış olan Selman Haydaroğlu otelcilik tecrübelerini eğitimcilik tecrübesi ile birleştirerek sektöre hizmet vermektedir. Ülkemize turizm ve otelcilik eğitimi almak için Azerbaycan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan?dan gelen heyetlere de TİKA Projesi kapsamında F&B Eğitimleri vermiştir. Aynı zamanda TUREM'lerin kurulması ve açılışlarında da görev almıştır.. Kendisinin de katılmış olduğu birçok eğitimlerin yanısıra otelcilik alanında Yiyecek İçecek Servisi yönetimine dair Eğitici El Kitabı ve müfredatları da çalışmaları arasındadır.

Derya BAYHAN  - Otelcilik /Kat Hizmetleri Eğitim Uzmanı

           Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Çoğrafya Fakültesinde lisans eğitimini tamamlayan  Derya Bayhan  uzun yıllar turizm sektöründe çeşitli pozisyonlarda yönetici ve eğitmen olarak çalıştı. 27 yıllık kamu ve özel sektördeki eğitimcilik tecrübesi ile halen Kat Hizmetleri  Yönetimi Eğitim Uzmanı ve Danışmanı olarak beş yıldızlı otellerin yönetim ve personel kadrolarına eğitimler vermektedir. Çeşitli otellerde  Housekeeper olarak da çalışan Derya Bayhan  otelcilik tecrübelerini eğitimcilik tecrübesi ile birleştirerek sektöre eğitim vermeye devam etmektedir. Ayrıca hastane sektöründe de hijyen eğitimleri vermektedir. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığında Eğitici olarak çalıştığı dönemlerde İtalya-İsviçre ve Fransa?da Kat Hizmetleri alanında otelcilik alan bilgisi çalışmalarına da katılmıştır.  TUREM'ler de Kat Hizmetleri Eğiticiliği yaptığı dönemlerde de  Kat Hizmetleri  yönetimine dair Eğitici El Kitabı ve müfredatları da çalışmaları arasındadır.

Güray KAYRAK  - Otelcilik / Yiyecek İçecek Üretimi Mutfak Eğitim Uzmanı

           Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik eğitimini tamamlayan  Güray Kayrak  uzun yıllar turizm sektöründe çeşitli pozisyonlarda yönetici ve eğitmen olarak çalıştı.Turizm Eğitim Merkezlerinde uzun yıllar Mutfak branşında eğiticilik yaparak otelcilik sektörüne birçok yetişmiş mutfak personeli kazandırdı. Bizzat kendisinde çalıştığı otelcilik sektöründeki  eğitimcilik tecrübesi ile halen otellerin mutfak personeli ve yöneticilerine eğitimler vermektedir. Ayrıca Türk Mutfağının yurt dışında da tanıtım çalışmalarında görevler almıştır. Mutfak branşında çeşitli konularda workshoplar düzenlemiş, Akdeniz Üniversitesinde mutfak eğitimleri vermiştir. Aynı zamanda  İtalya-İsviçre ve Fransa?da Mutfak  alanında ILO projesi kapsamında otelcilik alan bilgisi çalışmalarına da katılmıştır.  TUREM'ler de Mutfak Eğiticiliği yaptığı dönemlerde de  Mutfak Eğitimine dair Eğitici El Kitabı ve müfredatları da çalışmaları arasındadır.

 

 


E-Posta

info@koc-egitim.com